ORDU / AKKUŞ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Şirin İlçemiz Akkuş'un

Şirin Öğretmenevi

Akkuş Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Şirin  İlçemiz Akkuş'un, şirin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, 27.12.1986 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Daha önceleri değişik binalarda hizmet veren kurumumuz, 01.01.2005 tarihinden itibaren Akkuş Belediyesine ait mevcut binaya taşınmış ve halen aynı binada hizmet vermeye devam etmektedir. Müdür, müdür yardımcısı olarak iki idari kadro ve üç personeliyle öğretmenlerimize, eğitim-öğretim çalışanlarına, kamu görevlileri ile bunların emeklilerine ve yakınlarına en iyi hizmeti vermek için çalışan ve kendini sürekli yenileyen kurumumuz, 29 yatak kapasiteli 16 otel odası, bütün odalarımızda televizyon yayını, 24 saat sıcak su, banyo ve kablosuz internet bağlantılı olarak otel hizmeti; ayrıca okuma köşesi ve internet bağlantılı bilgisayarları bulunan  lokali, dinlenme salonu ve oturma salonu; çeşitli kültürel etkinliklerin, toplantıların ve İlçemizin düğünlerinin yapıldığı çok amaçlı salonu ile hizmet vermektedir.

Toplam kalite yönetimi anlayışından hareketle araştırıcı, çalışkan, dürüst, güler yüzlü, kararlı, meslek ahlakına, iş birliğine ve iş disiplinine sahip yapımızla, değerli öğretmenlerimize, eğitim-öğretim çalışanlarına, kamu görevlileri ile bunların emeklileri ve yakınlarına hizmetin en iyisini vermenin çabası içerisindeyiz.

İhsan DUMAN

Akkuş Öğretmenevi ve ASO Müdürü